За нас
Цветомир Мезинов

ЦВЕТОМИР МЕЗИНОВ
Дора Мезинова

ДОРА МЕЗИНОВА

  Фирма ТОМЕ е основана през 1991 г. в град Габрово с предмет на дейност внос и търговия с инструменти, консумативи, резервни части и машини в областта на металообработването и инструменталната екипировка.
 

Поддържането на складови наличности от голям брой артикули ни позволява своевременно и акуратно изпълнение на разнообразни поръчки, както и доставката им до клиенти от цялата страна в срок от 24 часа. При нас могат да бъдат заявени и специфични продукти от номенклатурите на нашите доставчици. Екипът ни от квалифицирани специалисти работи в постоянно сътрудничество с клиентите на фирмата, оказва компетентна помощ за разрешаването на технически проблеми, предоставя актуална информация за технологичните новости.
 

Дългогодишното ни успешно партньорство с водещи европейски производители намира израз в изградената гъвкава система за доставяне на продукти с доказано качество на конкурентни цени. Усилията на фирмата са насочени към отстояване на позицията на желан и надежден партньор, а нарастващият брой на нашите клиенти ни дава основание да вярваме в градивната сила на опита и професионализма.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Сграда "ТОМЕ" Фронт-офис "ТОМЕ" Фронт-офис "ТОМЕ" Заседателна зала "ТОМЕ"
Офис "ТОМЕ" Склад "ТОМЕ" Склад "ТОМЕ" Склад "ТОМЕ"